Криминална хроника Ямбол - 23.10.2023 г.

Полиция Ямбол
23.10.2023 / 19:59

Информационен бюлетин на ОДМВР-Ямбол - 23.10.2023 г.

 

Служители от РУ-Ямбол задържаха 25-годишен мъж за извършен грабеж. На 21 октомври в полицията постъпил сигнал, че около 20:00 часа предходния ден, до автобусна спирка на ул.“Преслав“ млад мъж, използвайки сила е отнел златен синджир от врата на 63-годишен жител на града. При проведените незабавни оперативно-издирвателни действия е изяснена съпричастността и е задържан 25-годишен местен жител. Същия ден, в хода на разследването той е привлечен в качеството му на обвиняем за извършеното престъпление и с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Ямбол е задържан за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.

РУ-Ямбол е образувано бързо производство за управление на МПС след употреба на алкохол. На 22 октомври, около 14:45 часа, в индустриалната зона на областния град е извършена проверка на 45-годишен мъж, управляващ лек автомобил. При тестването на водача за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2. Мъжът е дал кръв за химическо изследване и анализ. Автомобилът му е иззет. Работата по случая продължава.

22-годишен е задържан за телесна повреда. В ранните часове на 22 октомври е постъпил сигнал, че в къща в село Зимница е възникнал скандал между две лица в нетрезво състояние. На място е установено, че 22-годишен местен жител е пробол с вила дясната длан на своя опонент – 42-годишен мъж. Раната на пострадалия е обработена и е освободен, без опасност за живота. Младият мъж е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев