Криминална хроника Ямбол - 17.11.2023 г.

Полиция Ямбол
17.11.2023 / 20:04

Информационен бюлетин на ОДМВР-Ямбол - 17.11.2023 г.

 

За броени часове служители от РУ Ямбол разкриха две кражби. Сигналите за престъпните деяния са постъпили в полицията на 15 ноември.

Първото разследване започнало по сигнал, че от строителен обект на ул. “Крали Марко“, чрез употреба на техническо средство са отнети ел.проводници и разклонителни кутии. В резултат на проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установена съпричастността към деянието и е задържан 34-годишен местен жител. Посегателството е извършено в условията на опасен рецидив и след предварителен сговор. Вчера, в хода на досъдебното производство 34-годишният мъж е привлечен в качеството му на обвиняем и с прокурорско постановление е задържан за срок до 72 часа.

Полицейските действия по второто разследване започнали след сигнал, че в ранния следобед на 15 ноември от сервизно помещение в частен имот на ул.“Илинден“ е извършена кражба на около 40 литра ракия, ел.проводници, ъглошлайф и удължител. При предприетите незабавни издирвателни действия е установен и задържан извършителят на посегателството - 31-годишен местен жител. На 16 ноември в хода на досъдебното производство той е привлечен в качеството му на обвиняем за извършеното престъпление и с прокурорска постановление е задържан за срок до 72 часа. Работата и по двата случая продължава.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев