Криминална хроника Ямбол - 20.11.2023 г.

Полиция Ямбол
20.11.2023 / 20:23

Информационен бюлетин на ОДМВР-Ямбол - 20.11.2023 г.

 

В РУ-Елхово е образувано досъдебно производство за управление на МПС след употреба на алкохол. На 19 ноември около 17:00 ч. на пътя към с. Стефан Караджово при полицейска проверка е установено, че 39-годишен мъж управлява лек автомобил „КИА“ след употреба на алкохол. При теста техническото средство е отчело стойност над 1,2 промила, а именно 2,23 промила. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Тази нощ от служители на РУ-Стралджа е установен 44-годишен мъж, седнал зад волана след употреба на алкохол. Нарушителят, управляващ лек автомобил „Фолксваген Шаран“, е спрян за проверка около 01:00 часа на входа на град Стралджа. При проверката техническото средство е отчело стойност над 1,2 на хиляда. Мъжът е отказал да даде кръвна проба за изследване и анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Служители от РУ Тунджа разследват кражба от частен имот в село Савино. Вчера в полицията постъпил сигнал, че за времето от 11 до 19 ноември, от къща и помощна постройка, чрез взлом са отнети домакински уреди, 17 торби шпакловка, 15 кв.м ламиниран паркет, телевизор и други предмети на обща стойност около 5000 лева. На местопроизшествието е извършен оглед. Работата по случая продължава.

На 19 ноември в полицията постъпил сигнал, че през изминалата нощ на частен строителен обект в село Кабиле е съборена 30 кв. м. изолация от каменна вата. На местопроизшествието е извършен оглед. Разследването по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл.216 ал.1 от НК.

Кражба от лек автомобил разследват ямболски полицаи. Снощи е постъпил сигнал, че след взлом на прозорец на задна врата на лек автомобил, паркиран в близост до ул. „Д.Благоев“ са отнети 3 парфюма на стойност около 400. По случая е образувано досъдебно производство.

Снимка: Internet
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев