Разговорите за ротацията започнаха

Преговори - снимката е илюстративна
09.03.2024 / 18:57

Представители на ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) се събраха в сградата на Народното събрание за дискусии. От страна на ГЕРБ-СДС екипът за преговори включва вицепремиера и министър на външните работи в оставка Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян, които са заместник-председатели на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, съобщи БТА.

Мария Габриел влезе в сградата на бившия партиен дом, без да прави коментари. Рая Назарян сподели с журналистите, че влиза с намерението да участва в конструктивен диалог.

От страна на ПП-ДБ екипът за преговори се състои от лидери на съответните формации, включително Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов и министър-председателят в оставка Николай Денков. Премиерът в оставка Николай Денков заяви пред медиите: „Всичко, което трябваше да се каже досега, сме го казали“.

Когато беше попитан какво ще се случи, ако не бъде постигнато споразумение, Атанас Атанасов отговори уверено: „Ще постигнем съгласие, бъдете спокойни“.

Снимка: pexels.com
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев