"Продължаваме Промяната" и "Демократична България" ще се явят заедно на предсрочните национални, и европейски избори

Снимката е илюстративна
31.03.2024 / 18:41

Съпредседателите на Продължаваме Промяната (ПП) Кирил Петков и Асен Василев заявиха, че ще се явят заедно с Демократична България (ДБ) и на предсрочните национални избори, и на европейските. Те представиха новия изпълнителен съвет на ПП, който наричат ​​"генералите на промяната", съобщи DarikNews.

Петков и Василев подчертаха важността на спечелването на първите позиции на коалицията в предстоящите избори. Те вярват, че това е възможно, тъй като за девет месеца са показали, че няма да отстъпят от принципите си и няма да направят компромис с реформите.

По отношение на евентуални преговори с ГЕРБ след изборите, Асен Василев заяви, че те са преговаряли и работили с тях, докато са подкрепяли посоката на движение. Въпреки това, след като ГЕРБ се отметна от подкрепата си за реформите, те отидоха на избори.

ПП също така публикува списък с 14-те кандидати за предстоящите евроизбори по азбучен ред. След постигане на споразумение с коалиционните партньори от ДБ, окончателната подредба на общата листа ще бъде обявена.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев