ВиК Сливен прави първа изнесена приемна

Чешма
03.02.2017 / 09:40

Днес в квартал "Комлука" се открива първата изнесена приемна на „В и К“ – Сливен. От 12:00 до 18:00 часа, в Клуба на пенсионера на ул. „Булаир“ /в двора на Първо училище „Хаджи Мина Пашов“/, гражданите на кв.“Комлука“ могат да поставят пред ръководството на „В и К“ – Сливен интересуващите ги въпроси и да получат отговор на своите проблеми, предава Топновини. Питанията могат да бъдат поставяни устно, пред представителите на ръководството на водния оператор или да бъдат подадени в писмен вид в приемната.

Записванията за участие в изнесената приемна на „В и К“ – Сливен започнаха от вчера и продължават днес - до обедните часове на тел. 0884 362852 или на място в приемната от 12:00 часа на 3 февруари.

Приемната в кв. „Комлука“ в Сливен е първата от поредицата изнесени приемни на „В и К“ - Сливен в кварталите на град Сливен и населените места на територията на Сливенска област. Целта е ръководството на „В и К“ – Сливен да се запознае отблизо с проблемите на своите абонати, да чуе въпросите, които ги тревожат и да намери най-бързото им и вярно решение.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев