Публична изява по проекта „Твоят час“ в III г клас в Основно училище „Юрий Гагарин“ Сливен

Групата, работила по проекта "Твоя час" с ръководител Генка Георгиева
26.04.2017 / 17:35

Групата за преодоляване на обучителни затруднения „Мога да чета и пиша“ с ръководител Генка Георгиева представи 80-часовата си дейност по проекта под формата на обществен преглед на знанията и уменията.

Участваха Руска Раданчева – детска поетеса, Ангелина Пискова – общественик, Анета Жечева – представител на училищното ръководство, Магдалена Ганева – педагогически съветник, родители, учители и ученици от други класове.

Децата от групата се надпреварваха кой по-добре да прочете избрано от тях стихотворение от четрите книжки на Раданчева. Показаха изложба от работните листи по краснопис – препис на стихотворението „Калинка и дете“ и илюстрации по него. Изнесоха рецитал за Юрий Гагарин – патрон на училището, попълниха игрословица и зададоха много въпроси към поетесата.

На изявените ученици бяха връчени грамоти за първо, второ и трето място по всяко направление, а Руска Раданчева им подари книжки.

Празникът завърши с почерпка. По очите на децата грееха усмивки, радост и доволство. За успешната им работа получиха поздравление от гостите и от г-жа Георгиева, която сподели, че благодарение на проектната работа класът е станал по-организиран, с по-резултатна учебна дейност.

Всички им пожелаваха и занапред успешно да се трудят.

Още снимки от новината

Среща с поетесата Руска Раданчева
С въпроси към гостите
Награждаване с грамоти
Разговор с поетесата Руска Раданчева
...
Иванка Калайджиева поздравява групата за успешната им дейност
Преглед на уменията им
...

 

Снимки: VIII ОУ "Юрий Гагарин"
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев