В Граф Игнатиево демонстрират американска летателна техника

Самолет
28.04.2017 / 10:26

Военновъздушни способности на американска летателна техника ще бъдат демонстрирани в авиобаза Граф Игнатиево, съобщиха от Министерство на отбраната.

Президентът Румен Радев ще посети авиобаза Граф Игнатиево, където ще наблюдава демонстрация на военновъздушни способности, представени от екипажи и самолети на Военновъздушните сили на САЩ.

Министърът на отбраната Стефан Янев и началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев също ще наблюдават на в петък уникална по рода си демонстрация на военновъздушни способности, представени за първи път в България от екипажи и самолети на Военновъздушните сили на САЩ. Домакин на събитието ще бъде авиобаза Граф Игнатиево.

Изявления ще направят командващият на 3-то командване на Военновъздушните сили на САЩ с отговорности в Европа и Африка, в Рамщайн, Германия, генерал-лейтенант Ричард Кларк и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков.

Депутати от 44-ото Народно събрание, заместник-посланикът на САЩ в България Мартина Стронг и представители на посолството на САЩ в България са поканени да наблюдават демонстрациите в авиобаза Граф Игнатиево.

Източник: Дарик
Снимка: Guliver/Getty Images
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев