Пътна обстановка в Сливен и областта

Пътна обстановка в Сливен и областта
30.04.2017 / 09:15

Спокоен е трафикът в Сливен в неделя сутринта, времето е облачно, уличните настилки са сухи, видимостта е добра, предаде Радио „Фокус” – Сливен. По-натоварено е движението по основните булеварди и улици, водещи към изходите на града – „П. Хитов“, „Бр. Миладинови“, „Ст. Стамболов“, „Г. Данчев“, Ст. Караджа“, „Цар Симеон“ и по ул. „Раковски“. Престой от 40 сек. до 2.00 мин. има на възловите кръстовища в града – Лъвова чешма, Новоселски мост, Кооперативния пазар, „Розова градина”, стария спортен магазин, Дамарски мост, старото зъболечение и автогарата. Градският транспорт се движи по график.

Трафикът в област Сливен е интензивен, но без задръствания. Пътните настилки в равнинната част са сухи, видимостта е добра, в планинската част е облачно, съобщи за Радио „Фокус“ – Сливен дежурният в Областно пътно управление. Забранено е преминаването на тежки камиони над 10 тона през проходите Твърдишки и Вратник, както и по пътя Сливен – Ичера – Градец. Котленският проход е отворен за всички моторни превозни средства. Опасност от падащи камъни има по пътя Стара река – Сливен и пътя Сливен – Ичера. По пътя пътен възел „Петолъчката“ – село Градец се ремонтира моста над река Мараш, като скоростта на движение в участъка е ограничена до 50 км/ч. Ремонтът трябва да приключи до 10 май. Трафикът в сливенския участък на АМ „Тракия“, по Подбалканския път, пътят Нова Загора – Сливен – Бургас, Ямбол – Сливен и Нова Загора – Раднево е с нормална интензивност. Камери за видео наблюдение са разположени в районите на селата Подслон и Съдиево и на изхода на Нова Загора в посока София. Температурите в региона са от 11° до 15°.

В област Ямбол заради пропаднала настилка в една лента е движението в част от пътя Елхово – Изгрев и по пътя между селата Малък Манастир и Голям Манастир, където има пропаднали настилка и насип.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев