Спасители се млатиха на плажа заради гола мадама

Плаж
27.07.2017 / 12:52

Мускулести спасители се млатиха на плажа, след жесток скандал предизвикан от загоряла гола мадама. Боят избухнал, след като единият гард скъсил опасно дистанцията с красивата нудистка, а колегата му се вбесил, че я толерира и обгрижва. В случая обаче не става въпрос за любовен триъгълник, разясняват очевидци. Единият спасител се нахвърлил върху колегата си, защото го обвинил, че зяпа нудистката, вместо да си гледа работата. Освен това го обвинил и в пристрастие към голата летовничка, след като тя се явявала част от "вражеския лагер", с който наемател и спасители си имали непрестанни проблеми, заради нежеланието на последните да облекат бански костюми. Инцидентът щеше да е повече комичен, ако не беше приключил със строшения нос на Станислав Устамитев. Мелето е станало на плаж Делфин, който се намира между Ахтопол и Варвара и години наред бе запазена територия на нудистите. От това лято обаче ивицата вече си има наемател и скандалите между нудисти и "нормални" туристи са ежедневие. Здравеняците, наети да бранят живота и здравето на летовниците се скарали помежду си, зарязали вишките и се хванали гуша за гуша, докато голата девойка спокойно се припичала на слънце по евино облекло. Стигнало се до боричкане, търкал по пясъка и размяна на юмруци между двама спасители. Свидетели на сеира станали всички туристи, опънати по пясъка и шезлонгите. "Човека си говореше просто с нудистите, а другият спасител го нападна и почна да му крещи да не ги доближава, защото създавали само проблеми", разказаха очевидци. Други от присъстващите обаче застанаха на страната на Димитър, сочен като човека, предизвикал скандала. "Прав си беше да го ошамари, защото другия спасител само им се лигави на онези голите. А колегите му се чудят как да се оправят с тях. Тук на плажа идват семейства с малки деца, а тумба нудисти се разхождат както ги е майка родила и стресират хлапетата. не им е мястото тук, като искат да са на плажа, нека се облекат като нормалните хора", коментираха възмутени от другия лагер на антинудистите.

Пострадалият спасител Станислав Устамитев твърди, че е абсолютно невинен. Според него причината за избухването на колегата му е, че разговарял с нудистите, а това не се харесвало на останалите морски гардове.

"По принцип, моят дълг е да се разбирам с хората, да работя за тях. Няма значение дали са голи или облечени. Работата на спасителя е да спасява живота на хората", казва Станислав в своя защита. Мъжът се заканва да си търси правата пред съда, но до момента не е подал жалба в полицията, установи проверка на "Монитор". За сметка на това инцидентът с боя и счупения нос заради нудистката се коментира надълго и широко в затворената група на нудистите във фейсбук.

Източник: Монитор
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев