Публичен дом за секс с кукли заработи във Великобритания

.........
21.01.2018 / 11:14

По принципа „Пробвай, преди да купиш“ в Гейтсхед, Нортъмбърланд е заработил публичен дом, в който клиентите срещу 50 паунда пробват роботизирани кукли за секс.

Бизнесменът, който развъртял този бизнес, отрича, че е направил „бардак с кукли за секс“, а казва, че дава възможност на любопитни клиенти да изпробват стоката. След това, ако останат доволни, могат спокойно да си купят „новата партньорка в леглото“. Бизнесът се завъртял миналия месец, казва Греъм пред ВВС, и вече няколко клиенти минали през пробите, предаде БГНЕС.

"Целта не е просто използването на услугата“. За половин час потенциалните клиенти можели да пробват куклите, които са „с кожа, подобна на живите хора и реалистични полови органи“. Който иска да изпробва стоката, установява контакт с компанията, плащат предварително, пристигат, получават код за влизане и влизат в малка стая, в която има легло, върху което е куклата по бельо.

Греъм призна, че самият той е проверил кукли. Той каза: "Би било лудост да не го направя.“

Във Великобритания няма известни публични домове с кукли за секс, въпреки че през последните години такива вече са налице в Испания и Германия, уточнява в. „Сън“.

Наблюдава се истински бум в продажбите на глобалния пазар на кукли за секс, който е около 10 милиарда лири годишно.

Източник: Actualno.com
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев