Майка шамароса учител, осъдиха я на 10 денонощия арест

Майката, шамаросала учител
01.03.2018 / 18:19

Районния съд в Димитровград даде 10 денонощия арест на 44-годишната Мария Борисова. Тя ударила шамар, а след това посегна и с дървената дръжка на метла на учителка по математика, съобщи Дарик. Инцидентът е станал на 28 февруари в училището в Меричлери.

Разправията избухнала, след като дъщерята на Мария Борисова отправила нецензурна реплика към педагожката. Тя от своя страна изгонила от час седмокласничката, която повикала майка си.

Малко след голямото междучасие Мария Борисова посегнала на учителката по математика.

Днес 44-годишната жена бе изправен пред съда и съдена по Указа за борба с дребното хулиганство. Пред съдия Огнян Гълъбов тя обясни, че е посегнала на педагожката, защото дъщеря й се оплакала от математичката.

15-годишното момиче заявило, че е бито от учителката. Днес, по време на заседанието обаче, думите на Мария Борисова бяха опровергани от другите разпитани ученици от школото. Показания дадоха още 4-ма учители и двама полицаи.

Решението на съдия Огнян Гълъбов може да бъде обжалвано пред Окръжен съд-Хасково. Мария Борисова ще изтърпи наказанието в поделение на МВР.

Снимка: Дарик радио-Хасково
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев