В Дневен център за пълнолетни лица с увреждания – фондация ,,Милосърдие” се проведе открит урок под надслов „Ден на грамотността“

.........
25.06.2018 / 23:12

В Дневен център за пълнолетни лица с увреждания – фондация ,,Милосърдие” се проведе открит урок под надслов „Ден на грамотността“. Той беше открит от ръководителя на центъра Камелия Грозева.

По време на беседата участниците заедно със социалния педагог Мария Манолова четоха и анализираха разказа „Андрешко“ от Елин Пелин.

На открития урок присъстваха заместник – областният управител Димитринка Петкова, заместник-кметът Стоян Марков, Атанаска Бонева – представител на Национален алианс за социална отговорност и екипът на центъра.

В края на срещата всички участници получиха грамоти и символични подаръци.

Организатор на събитието е фондация „Милосърдие“ – Сливен, със съдействието на ученици от 9 клас на ППМГ „Добри Чинтулов“, с класен ръководител Поля Филипова.

Дейността на фондацията е свързана с подобряване на качеството на живот на хората с увреждания и повишаване на възможностите им за социално включване чрез развитие на личните им качества, социалните умения и трудовите им компетентности.

Още снимки от новината

.........
.........
.........
.........
.........
.........

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев