Четирима мъже се удавиха само за два дни по Южното Черноморие

Плаж
12.08.2018 / 18:06

Четирима мъже се удавиха само през последните два дни по Южното Черноморие. Смъртните случаи са в Слънчев бряг, Приморско и Бургас.

Летовници открили тяло на плажа до пост №6 в Слънчев бряг–юг. Извършен е първоначален оглед и данни за насилствена смърт не са открити. Тялото е на мъж с неустановена самоличност, на видима възраст 50-60 години, висок 170 см., облечен с тъмен бански. Вероятна причина за смъртта е удавяне.

В Районно управление - Приморско било получено съобщение за това, че в морето на Международния младежки център се дави младеж. Той бил молдовец, на 24 години, пристигнал на почивка с приятели. Късно снощи тялото му било на два метра във водата, но силното вълнение и течение отново го завлекли навътре.

Близо до пост 4 на Южния плаж в Приморско се удавил и 27 годишен турист от Пловдив. Констатирано е, че при бурно море, водните спасители забелязали в морето двама давещи се, като предприели действия по спасяването им. Успели да извадят единия мъж, но вторият е завлечен от мъртвото вълнение навътре в морето.

Оказало се, че те са двама братя близнаци. Около 19:35 ч. морето изхвърлило тялото на завлечения на около 300-400 метра от мястото, където влязъл да плува. Трупът му бил изпратен за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ-Бургас.

Днес сутринта труп изплувал на Северния плаж в Бургас. Той е на видима възраст между 50 и 60 години, на лявата му ръка има татуировка, наподобяваща тежко водолаз.

Източник: Дарик
Снимка: Теодора Ненкова
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев