Благотворителен мач в подкрепа Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Футбол
07.09.2018 / 10:26

Професионалният отбор на „Берое“ (Beroe) ще се изправи в благотворителен мач срещу дрийм тийм от театрални и кино актьори на 9 септември 2018 г. на стадион "Берое". Целта на срещата е да помогне за осъществяването на второто издание на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански” през април 2019 г.

В града, в който светът е “Берое”, под герба на МСТФ “Данаил Чирпански” на терена ще излязат Станимир Гъмов, Darin Angelov Angelov, Velislav Pavlov, Bashar Rahal - Башар Рахал, Aleksandar Aleksiev/Александър Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров/Martin Ghiaurov, Nikola Stoyanov (Tino), Luben Kanev / Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев (Ivaylo Zahariev), Niki Iliev, Julian Petrov, Валери Йорданов, Деян Ангелов, Атанас Атанасов и Leo Bianchi.

Всички те ще премерят сили и ентусиазъм с професионалистите от Стара Загора в епичен приятелски сблъсък, подхранен от много спортен хъс и желанието за подкрепа на фестивала.

Международният студентски театрален фестивал е посветен на Данаил Чирпански, вдъхновяващ човек и студент в НАТФИЗ, който загуби живота си след автомобилна катастрофа през април 2016 г. Идеята за благотворителния мач, в подкрепа на фестивала, се роди от живота и историята на самия Данаил, който е бил част от Юношеския отбор на “Берое”, докато не намира по-голямата си страст - театъра.

Заради голямата си любов и възхищение към Данаил, към неговото желание за работа и развитие в театъра, както и заради големия успех на първото издание на МСТФ, организаторите искат да превърнат този фестивал в традиция за Стара Загора и страната.

Всички средства от продадените билети ще бъдат използвани за реализирането на второто издание на МСТФ през април 2019. Билети могат да бъдат закупени онлайн на eventim.bg, както и от всички офиси на Eventim в страната, бензиностанциите на ОМВ и магазините на Office 1.

Партньори на събитието са Община Стара Загора, ПФК “Берое”, Обединена българска банка, Decathlon Bulgaria и Flair.

Медийни партньори NOVA, Gong.bg, Darik Radio, Аз чета - AzCheta.com, Love Theater, Телевизия "Стара Загора" и STZ24 Бъди информиран 24/7.

Снимка: Фейсбук
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев