Един от VIP съквартирантите в Къщата на Big Brother ще я напусне завинаги тази вечер

......
17.09.2018 / 15:18

Довечера са първите номинации в кралство Норландия. По волята на Биг Брадър довечера ще се случи и нещо неочаквано - светкавични елиминации.

Един от VIP съквартирантите в Къщата на Big Brother ще я напусне завинаги тази вечер. Извънредното решение бе взето от Биг Брадър тайно от съквартирантите, които съвсем не подозират, че довечера ще кажат сбогом на свой потенциален съперник за голямата победа.

Как ще се случи това? Преди извънредните елиминации, ще се проведат и първите номинации в Къщата. След което зрителите ще имат възможност да гласуват и изгонят един Съквартирант от шоуто.

И този уикенд животът в Къщата бе изпълнен с много вълнения. Валентин Кулагин отбеляза 21-вия си рожден ден. Каква изненада му приготви Биг Брадър, ще разберем довечера от 20:00 ч. само в ефира на NOVA. Едно е сигурно - постоянните скандали на звездния гримьор с президент мис Недкова водят до нескрито раздразнение сред останалите съквартиранти. И то в момент, когато седмичният им бюджет бе намален с цели 20%.

Причината за санкцията е многократно нарушаване на едно от правилата в Къщата. При това основно правило, за което Биг Брадър следи зорко. Заради престъпването му, не само бюджетът в Къщата бе намален, но и един от съквартирантите получи директна служебна номинация. Кое и кой ядосаха толкова Биг Брадър - отново довечера по NOVA.

Гледайте първи номинации, светкавични елиминации, рожден ден и първи сериозни санкции във VIP Brother Live тази вечер.

Актуални новини ще откриете на уеб сайта и на официалната Facebook страница на предаването.

Още снимки от новината

......
......

 

Източник: NOVA
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев