Kaufland превръща плодовете и зеленчуците в супергерои

Кауфланд
12.10.2018 / 14:45

Тази есен Kaufland обръща специално внимание на плодовете и зеленчуците и ролята им в ежедневното семейно меню. За целта компанията създаде отбор от Свежи Супер герои, които по забавен и атрактивен начин да поставят акцент върху качественото хранене в домакинството.

Чико Банана, Червената Грамада – доматът, Хитруша Круша и Ябълката Чудо са само част от лидерите на звездния отбор, които вече са абсолютни любимци на най-малките членове в семейството. Отборът се допълва от Роко Броколито, Ел Каротино – морковът, както и тиквата Тикватрон, Невидимата Зелка, Доктор Ориндж и Фрас Праз.

Всеки от супер героите притежава супер сили, които компанията описва в специална Супер енциклопедия, посветена на произхода, свойствата и съставките на героите. Енциклопедията е включена както на сайта на Kaufland, така и в седмичната брошура на веригата и се разпространява напълно безплатно в цялата страна. По този начин компанията цели да направи цялото семейство част от света на Свежите Супер герои и тяхната мисия да се храним качествено.

За да ги превърне в любими съмишленици, компанията създаде и игра, която да вдъхнови потребителите да създадат свои собствени Супер герои от разнообразието от плодове и зеленчуци в хипермаркетите на веригата. В замяна Kaufland подарява двудневно изживяване в Дисниленд в Париж през следващата пролет за един от участниците в играта и неговото семейство, като поема всички разходи. Печелившият ще бъде избран на томболен принцип.

Пълните условия на играта можете да намерите на Интернет и Facebook страниците на компанията. Повече информация за Свежите Супер герои можете да откриете на сайта на Kaufland.

Източник: Монитор
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев