Звезди в къщата на Big Brother: Most Wanted

Албена Вулева
05.11.2018 / 21:43

Албена Вулева е скандалният пети Съквартирант в Big Brother: Most Wanted 2018

Албена определя себе си като човек, който се занимава с абсолютно всичко, което си поиска. В момента самоуверената водеща е насочила вниманието си към нови хобита - едно от тях е приложната магия. Смята, че добре ѝ се получават урочасванията и като цяло черната магия ѝ се отдава.

Албена се е запътила към изцяло нова посока в живота си. Тя казва, че външен глас я притеглил към Исляма. "Ако някой се е скандализирал от това - да ходи да си поплаче" - с усмивка заявява журналистката.

Смята, че е един от добрите житейски учители, които имат какво да покажат, но също така е и от хората, които просто не приемат чуждото мнение. Ценни житейски уроци ли ще даде Албена на Съквартирантите или уроци по приложна магия? За да разберете, гледайте Big Brother: Most wanted 2018.

 

Звездният гримьор Цецо Андреев влиза шести в Big Brother: Most Wanted 2018

Той работи с имена като Преслава, Емануела, Алисия, Златка Райкова. Той се нарича "истинския гримьор на звездите в България". Смята, че с много от тях споделят едно ниво на популярност. Според Цецо Андреев звездите му се доверяват, защото има доказан талант, изглежда добре и има хубави сръчни ръце.

"Не гримирам хора, които са били известни преди години, а които са известни сега", гордо заявява Цецо.

Звездният гримьор влиза, защото това е мечтата му още от малък. Знае, че Big Brother е нож с две остриета и голямо изпитание, но е готов да скочи в него без да се замисля. Как ще се справи Цецо с това изпитание? Гледайте само в Big Brother: Most wanted 2018.

 

Изкусителната Джулиана Гани влиза седма в Big Brother: Most Wanted 2018

Джулиана Гани разбива стереотипа за красивите руси момичета със силикон през 2017 година, когато влиза за пръв път в Къщата. За нея хората казват, че е добро момиче с голямо сърце. Оценката, която тя сама дава на себе си след участието си е положителна - разбира, че когато се налага, може да бъде силна и готова да прави саможертви.

Животът на Джули се преобръща след участието ѝ във VIP Brother. До себе си тя има нова любов и се чувства по-обичана от всякога. Въпреки че променя някои неща в имиджа си, Джулиана Гани остава вярна на себе си и си остава все така импулсивна и емоционална. Какво ще ѝ донесат тези емоции в Къщата? Предстои да разберем в Big Brother: Most wanted 2018.

 

Рапърът Wosh MC влиза като Съквартирант номер осем в Big Brother: Most Wanted 2018

Стефан Иванов, познат повече като Wosh MC, ще запомни участието си във VIP Brother 2014 като изключително забавно. Помни, че купонът е бил голям, въпреки че е имало и не чак толкова весели моменти. Tова, че е стигнал до финал учудило и самия него.

Сега влиза в Къщата с гордост и с надеждата всичко да мине по мед и масло.

Единственото, което го притеснява са скандалите, които са способни да покажат другата му страна. Ако попадне в такъв, то значи вече са му се качили на главата, танцуват отгоре и едвам ги понася. Wosh влиза в Къщата заради неочакваното. Ще му се случи ли това неочаквано? Предстои да разберем само в Big Brother: Most wanted 2018.

Още снимки от новината

Цецо Андреев
Джулиана Гани
Wosh MC

 

Източник: NOVA
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев