Радостин Кишишев, Христо Янев и Ясен Петров идват в Сливен за тържеството по случай 5 години от създаването на ФК „Сините камъни“

......
06.12.2018 / 10:47

Легенди на българския футбол като Радостин Кишишев, Христо Янев и Ясен Петров идват в Сливен за тържеството по случай 5 години от създаването на ФК „Сините камъни“, който е собственост на Пламен Крумов, също легенда на футбола в България и общински съветник в Сливен. Крумов е и шеф на СДС в града под Сините камъни.

Футболен клуб „Сините камъни“ ще отпразнува своята пета годишнина на 7-ми декември от 18:30 часа в зала „Васил Левски“ – Сливен.

Празничната програма включва Ансамбъл за народно пеене, Диян Митев, СК по акробатика, демонстративен мач на звездите – футболисти, оставили трайна следа в българския футбол (Радостин Кишишев, Христо Янев, Ясен Петров и много други известни личности), подаръци за малки и големи и още много други изненади.

Частен футболен клуб „Сините Камъни“е благодарение на патрона Пламен Крумов и треньорите – Хр.Желев – Жеката, Ст.Стайков, М.Чернаев и И.Илчев, които тренират децата,за да правят и невъзможното в Сливен да има футбол.

Събраните средства ще подпомогнат школата и трениращите в нея деца.

Източник: Sliveninfo
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев