Пиян баща потроши болницата в Златоград

Полиция, пожарна
04.01.2019 / 14:52

Пиян баща е трошил наред в болницата в Златоград, след което се прибрал в дома си. Инцидентът е станал на 2 януари, около 22:00 часа, а дежурният лекар в МБАЛ "Проф. д-р Асен Шопов" е подал сигнал в полицията.

На място униформените установили, че са счупени стъклата на врата и прозорец в детското отделение на болницата, както и механизъм на входната плъзгаща се алуминиева врата на здравното заведение.

Охранителните камери на лечебното заведение заснели всичко. Мъжът е от съседното село Бенковски, чието дете и жена са настанени за лечение в златоградската болница. Той бил във видимо пияно състояние. Обстоятелствата и причините за агресията се изясняват от полицията.

Според ръководството на болницата, мъжът объркал изходите на лечебно заведение и вместо да си тръгне от централния вход, той се насочил към страничен такъв. Като видял, че е заключен, решил да си отвори сам и разбил всичко по пътя си.

Впоследствие е признал вината си и е обещал да възстанови щетите. Нямал е агресивно поведение към някого от персонала, коментира пред Дарик директорът на болницата д-р Любомир Личев.

Източник: Дарик
Снимка: ThinkStock/Getty Images
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев