Електрически стол се появи пред централата на НАП

Електрически стол
25.07.2019 / 10:19

Електрически стол се появи пред централата на НАП днес. Снимка на съоръжението за екзекуции бързо бе разпространена в социалните мрежи. ,,Столът на Фандъкова" и "стол за хакери" са част от духовитите наименования, които гражданите дават на интересния предмет, появяващ се напоследък пред важни държавни институции.

Преди дни стряскащата мебел беше деликатно поставена пред парламента, а коментарите тогава отново валяха с любопитни предложения от гражданите към народните представители.

Тогава шегите гласяха, че всички депутати трябва да минат през стола. ,,Несериозно! Така ще трябва да се редят и другия мандат! Най-добре от данъците в хазната да се отделят парички за още 239 столчета! Напълно трябва да се подменят местата вътре! От сегашните столове са получили затлъстяване, та тези мисля, че ще топят мазнините и ще са им удобни! Заслужават столчета с екстри!", написа потребител.

В следващите дни електрическият стол беше забелязан на превърналата се в емблематична за Столична община ул. ,,Граф Игнатиев", като отново намекът към общинари е красноречив.

Засега не е ясно как съоръжението се появява и мести, но пиперливият хумор на инициаторите среща радушна подкрепа в социалните мрежи.

Източник: Topnovini.bg
Снимка: Фейсбук
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев