Възпяха АЕЦ-Козлодуй в естрадна песен

АЕЦ-Козлодуй
03.09.2019 / 11:50

Шефове и служители на АЕЦ „Козлодуй” възпяха атомната енергетика с естрадна песен и видеоклип. В понеделник изпълнението беше споделяно многократно и предизвика разнопосочни коментари и реакции. Каква обаче е цената на клипа, възхваляващ атомната централа, не става ясно.

„Всеки има право на мнение и да коментира темата по удобен начин. Всички мероприятия във връзка с годишнината се финансират със собствени средства. Спазени са законовите процедури, изисквания и нормативи, с които подготвяме нашите събития. За песента няма специално изградено студио”, заяви директорът на АЕЦ „Козлодуй” пред NOVA.

Музикалното творение е по повод годишнината на централата, която след броени дни навършва 45 години.

„На 4 септември АЕЦ „Козлодуй” отбелязва 45 годишнина от своето създаване. Това е един достатъчно сериозен повод да направим серия от мероприятия, с който да почетем празника. Запознат съм с реакциите и не виждам някакви негативи”, коментира директорът на АЕЦ „Козлодуй” Наско Михов.

„Не сме имали за цел да правим копие на произведения на други централи. Реализирали сме го като част от нашата програма”, допълва Михов.

Източник: nova.bg
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев