България ще участва в първото eEURO 2020 на УЕФА

Игра
28.09.2019 / 12:01

България е декларирала участие в първото по рода си европейско първенство - UEFA eEURO 2020. По този начин родните фенове ще имат възможността да представят страната си на финалите на турнира за игри и да опитат късмета си на UEFA eEURO 2020.

Състезанието е най-големият проект за електронен футбол до момента, а противниците ще измерят силата си само в новата игра на KONAMI eFootball PES 2020, посветена на реалното европейско първенство през следващото лято.

Крайната цел на всички страни ще бъде да се класират на физическия финален турнир в Лондон, насрочен за 9 и 10 юли 2020 г. в навечерието на златната битка на стадион "Уембли". Победителите в игровата надпревара ще получат билети за финалите, както и парична награда.

Всяка федерация, която е декларирала участие, ще трябва да изведе национален отбор между двама и четирима играчи.

 

Кой може да участва?

Основният фокус на турнира е отборният елемент, който стои в основата на футболната игра - и затова всяка асоциация ще избира между двама и четирима геймъри, които да представляват държавата.

Финалните отбори ще бъдат избрани чрез онлайн турнири между ноември 2019 г. и януари 2020 г., последвани от Европейски квалификационен кръг за финалния турнир.

Всеки играч на възраст над 16 години може да се регистрира на сайта на турнира - eEURO2020.com, с изискването да притежава копие от играта и да участва от името на своята страна.

Източник:
Sofia Photo Agency
www.novinite.com
Снимка: novinite.bg
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев