Четири деца ще пътуват до своя град-мечта с Турските авиолинии

Самолет
04.12.2019 / 16:26

Марица Хараламбиева, Никол Илиева, Вяра Пенчева и Габриела Бебенова са победителите в тазгодишния конкурс за детска рисунка „Моят мечтан град с турските авиолинии“ и печелят двупосочни билети до желаните от тях дестинации. Целта на конкурса е да даде шанс на българските деца да разкрият на празна бяла страница мечтите си като в сърцата си.

За трета поредна година авиокомпанията осъществява мечтите на децата със своята вълнуваща и тематична инициатива в България. Над 1000 деца участваха в конкурса тази година, а щастливите победители бяха отличени на официална церемония на 30 ноември. Като част от специалното събитие бе открита тематична изложба с някои от най-интересните получени рисунки. Всеки, който желае да ги види, може да направи това до 20 декември (петък).

Тази година беше избран победител във всяка от 4-те възрастови категории. Марица Хараламбиева стана победител в най-малката група участници между 5 и 6 години. Тя нарисува Амстердам и спечели двупосочни билети до града на каналите. Мечтата на Никол Илиева да посети Кападокия ще стане реалност благодарение на Turkish Airlines. Париж е любимият град на третия талантлив победител в надпреварата - Вяра Пенчева.

Източник:
Sofia Photo Agency
www.novinite.com
Снимка от Kevin Hackert on Unsplash
 
 

Copyright © 2008-2021 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев