Първият рок концерт в България след извънредното положение се състоя в Павликени

Рок концерт в Павликени
24.05.2020 / 17:56

Първият рок концерт в България след извънредното положение се състоя в Павликени, съобщиха от пресцентъра на общината. На сцената на Летния театър в града излязоха Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", а концертът е подарък от Община Павликени за жителите по повод 24 май.

Пред публиката музикантите са посочили, че след близо два месеца прекъсване отново са на сцена. Павликени е и един от първите градове извън София, в които Стефан Вълдобрев е представил своята книга "Книга за песните".

По време на празника, на сцената на Летния театър "Никола Гюзелев", са били връчени почетните грамоти и премиите за наградите "Директор на годината", "Учител на годината", "Ученик на годината", които се присъждат ежегодно в навечерието на празника.

В словото си кметът инж.Емануил Манолов, е казал, че въпреки епидемиологичната обстановка през всички изпитания на българския народ, това което го е крепило, обединявало и е давало вяра е била българската просвета и култура.

"Училището днес е виртуално, но то е в сърцевината на нашата народност и един от стожерите да ни има като народ", е посочил той.

Източник: БТА
 
 

Copyright © 2008-2021 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев