АХУ организира виртуален Ден на отворените врати по Националната програма за заетост на хората с увреждания

................................................
22.02.2024 / 20:43

Агенцията за хората с увреждания (АХУ) организира Ден на отворените врати за кандидати по Националната програма за заетост на хората с увреждания. Информационното събитие ще се проведе онлайн на 6 март 2024 г. (сряда) от 10:30 ч. под формата на уебинар в платформата ZOOM.

По време на срещата ще бъде представена подробна информация за Националната програма и изискванията за участие в стартиралия конкурс за финансиране на проектни предложения за осигуряване на достъп до действащи или разкривани нови работни места за хора с трайни увреждания, за приспособяване на съществуващи работни места и за квалификация и преквалификация. Участниците ще могат да зададат своите въпроси и да получат отговори от експертите на АХУ.

Линкът за срещата е https://us06web.zoom.us/j/81416152789, Meeting ID: 814 1615 2789.

Националната програма за заетост на хората с увреждания се разработва ежегодно от АХУ с цел осигуряване на адаптирани работни места, квалификация и преквалификация на хората с увреждания. Тази година работодатели и органи по назначаване могат да кандидатстват с проекти до 17 април.

 

Подробности за Програмата може да видите тук: https://ahu.mlsp.government.bg/portal/page/83.

Източник: Министерство на труда и социалната политика
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев