Връчват утре наградите „Инвеститор на годината“

Снимката е илюстративна
04.03.2024 / 17:37

За 18-ти път утре Българската агенция за инвестиции (БАИ), която е част от Министерството на иновациите и растежа, ще връчи наградите "Инвеститор на годината" за 2023 г. Това събитие е едно от най-важните за икономиката на страната ни и има за цел да признае най-значимите инвестиционни проекти, осъществени тук през изминалата година. Церемонията по награждаването ще се проведе на 5 март 2023 г. (вторник) от 18:00 часа в хотел Hyatt Regency Sofia, зала "Васил Левски".

По време на събитието министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева ще връчи наградата на победителя в категорията "Инвестиция в иновативен бизнес". Освен голямата награда за "Инвеститор на годината", ще бъдат раздадени и други награди в различни категории, включително "Инвестиция на зелено"; "Инвестиция в разширяване на бизнеса"; "Инвестиция в човешки капитал"; "Успешен стартъп"; "Община в България с най-много инвестиции" и др.

Сред гостите на тържеството ще бъдат представители на правителството, местните власти, бизнеса, работодателски организации, двустранни търговски индустриални камари и други ключови фигури в сферата на икономиката.

Снимка: pexels.com
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев