Иванка Шалапатова участва в церемонията по връчване на 21-ите годишни награди за отговорен бизнес 2023 г.

...........................................
20.03.2024 / 21:02

Министърът на труда и социалната политика д-р Иванка Шалапатова участва в церемонията по връчване на 21-ите годишни награди за отговорен бизнес 2023 г., организирани от Българския форум на бизнес лидерите (BBLF). Наградите признават усилията на компаниите в областта на корпоративната социална отговорност, устойчивото развитие и многообразието.

Шалапатова отбеляза, че Българският форум на бизнес лидерите е изиграл решаваща роля в насърчаването на разбирането, че успехът в бизнеса не означава само финансова печалба, но и положителното въздействие върху благосъстоянието на обществото и околната среда. Тя изрази възхищението си от иновативните подходи, използвани от наградените компании в техните социално отговорни дейности.

Министърът подчерта важността на иновациите и развитието на политиката в областта на корпоративната социална отговорност за нейното министерство. Тя спомена за ползотворното сътрудничество, активно взаимодействие и партньорство с големи работодателски организации.

По време на церемонията министър Шалапатова връчи наградите в категорията „Инвеститор в обществото“ и „Инвеститор в човешки капитал и условия на труд“.

Снимка: Министерство на труда и социалната политика
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев