Антоанета Иванова е новият управител на МБАЛ "Света Петка Българска" ЕООД - Нова Загора

...........................................
31.03.2024 / 15:21

В петък кметът на община Нова Загора Галя Захариева, председателят на Общински съвет Константин Тачев и заместник-кмет Ивайло Енев представиха новия управител на МБАЛ „Света Петка Българска“ ЕООД – Антоанета Иванова. Те изразиха своята благодарност към досегашния управител Станка Иванова и й пожелаха успех в бъдещите начинания.

Новият управител Антоанета Иванова благодари за гласуваното й доверие и сподели, че очаква да работят заедно с екипа на болницата за преодоляване на предстоящите предизвикателства. Тя отбеляза, че ще продължат добрите практики в сферата на здравеопазването, включително ремонтните дейности в рамките на сградата и самата сграда.

Г-жа Захариева спомена, че през април ще продължи програмата „Здравна грижа на място“, която осигурява безплатни профилактични прегледи в малките населени места. Тя добави, че повече лекари ще се присъединят към инициативата на доброволни начала, за да разширят обхвата на здравните грижи.

Общинското ръководство и това на лечебното заведение също благодариха на проф. Анна-Мария Борисова, дмн – Председател на Българското дружество по ендокринология и нейния екип от Университетска болница „Софиямед“ за участието им в програма, предлагаща безплатни изследвания за различни здравословни състояния, включително диабет, заболявания на щитовидната жлеза, хронично бъбречно заболяване, артериална хипертония и затлъстяване, в рамките на тяхната община.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев