Община Сливен обявява процедура за номиниране за наградата „Аргира Жечкова“ за 2024 г.

Аргира Жечкова
11.04.2024 / 19:37

Община Сливен обявява процедура за номиниране за наградата „Аргира Жечкова“ за 2024 г. Наградата ще бъде присъдена въз основа на следните критерии:

 

Обществена дейност

Благотворителност

Професионализъм/Постижения в професията (изяви на възпитаници с постижения на състезания, конкурси, олимпиади и др.)

Добра комуникация и взаимодействие с ученици, учители, родители и институции

Предложения за удостояване с наградата могат да бъдат направени от педагогически колективи, неправителствени организации и/или инициативни комитети. Кандидатурите трябва да бъдат изпратени по имейл до nagrada_a_jechkova@abv.bg до 30 април включително, заедно с кратка творческа биография на предложения кандидат. За повече информация можете да се свържете с Дора Чанева, главен експерт в дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността“, на телефон 044/611 221 или по имейл.

Наградата се връчва в навечерието на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Отличието е индивидуално и се присъжда на жена-учител и общественик, допринесъл за издигането на престижа на учителската професия и демонстрирал високи професионални умения като преподавател и възпитател на младите поколения.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев