Седем нови автомобили пристигат в ОДМВР Сливен

Румяна Бъчварова
15.01.2017 / 13:02

Министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова след среща с директора на ОДМВР - Сливен старши комисар Чавдар Божурски съобщи, че ОДМВР Сливен ще получи седем нови автомобила. Това предаде Дарик.

Бъчварова каза още, че ще бъдат назначени осем сътрудници по охраната, а от следващата седмица започва процедурата по назначаването им. „Съществува едно грешно разбиране, че не се работи по линия на противодействие на битовата престъпност, но това което установявам, и тук включително е , че колегите работят много активно, просто когато работиш много добре по една линия, това не представлява медиен интерес и се създава погрешно цялостно впечатление" - коментира вътрешния министър в оставка.

„В Областната дирекция на МВР - Сливен има много добра организация и много добри практики за борба с битовата престъпност", уточни Бъчварова. Тя отчете, че срещите й из страната са много ползотворни, тъй като на тях се обсъждат не само конкретни планове за реализирането на специализираната полицейска операция, но и първите резултати.

А те показват, че през първата седмица в хода на операцията има постигнати много добри резултати.

Снимка: ОДМВР Сливен
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев