„Нова Република” откри кампанията си в Сливен

Димитър Сяров и Радан Кънев
27.02.2017 / 10:55

Четири са основните стълба в политиката на партията. Първият е мажоритарният кандидат Трайчо Трайков. „Трайков обедини в „Нова република” хората, които го подкрепиха на президентския вот. Тази подкрепа ще я получи и сега”, добави Сяров. На второ място е опозиционното говорене в парламента на депутатите от ДСБ и Гражданския съвет. Третият стълб е ориентация на страната ни в ЕС и НАТО. И четвъртият, но не на последно място, „ние сме политически наследници на традицията, на работата на двете правителства на Филип Димитров и Иван Костов.

Много е важно да се говори за ценностите на демокрацията, за пътя, който сме извървели до сега и това, което сме отстоявали”, каза още водачът на ПП „Нова република” в 21 МИР Димитър Сяров. „Това, което бих искал да ви кажа за мен, така както аз се виждам в собствените си очи, и бих искал избирателите да ме виждат е почтеност, предвидимост и отговорност”, заяви Сяров.

На откриването на предизборната кампания в Сливен присъства и председателят на дясното обединение Радан Кънев. „Отново тръгваме на избори, защото не можем вечно да търпим мизерията, в която живеем и не можем да я завещаваме на децата ни. Това е безотговорно”, каза Кънев. По думите му бедността е резултат, не е причина. Причините са дълбоката криза на правосъдието и самото понятие за справедливост в България и образованието и културата.

„Общество, в което са в дълбока криза едновременно правосъдието и образованието е общество, което се само разгражда, каза още председателят на „Нова република”. От партията заявяват, че имат доказателства, че са различни от задаващата се коалиция ГЕРБ – БСП и са наистина нейна алтернатива. На тези избори „Нова република” предлага истински мажоритарни кандидатури и истински личности. Партията е дясно обединение на доказани хора в българската политиката. „И сме единственото дясно обединение, което се явява на тези избори”, подчерта още Радан Кънев. Единствено „Нова република” е с програма за намаляване на данъци, а не с увеличаване, с насърчаване на образованието, а не на социалните помощи, със свобода за бизнеса, а не свободия за чиновника. „ В политиката има само два пътя, единият е лесен, а другият е десен”, каза още Кънев.

Димитър Сяров представи листата на кандидатите за народни представители в Сливенски избирателен район.

Източник: Дарик
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев