Момче ритна своя съученичка в корема

21-во училище "Христо Ботев" София
08.03.2017 / 17:03

Поредна агресия в училище. Полицията проверява сигнал за ритната в корема третокласничка от столичното 21-во училище "Христо Ботев".

Потърпевшото дете твърди, че е било ритнато от момче, вероятно в четвърти клас, а родителите са сигнализирали в полицията. Инцидентът е станал на 6 март, предаде bTV.

Момиче е постъпило в болница, направени са му изследвания и не е на училище в момента.

Около инцидента обаче има много въпросителни – никой не е видял той да се случва, както се твърди – в коридора, макар да са прегледани и записите от видеокамерите в училището. Не е установено и момчето, изритало момичето.

„Прегледахме записи, за да установим къде и кога се е случило, но не успяхме да намерим момент, в който има съприкосновение между пострадалото момиче с друго дете”, обясни пред bTV директорът на училището Мая Ангелова.

„Ние не идентифицирахме нападател след разговора ни с децата”, допълни тя.

По думите ѝ видео наблюдение има там, където се намират класните стаи на трети и четвърти клас, а от страната, където се намира тоалетната, няма камери, но там е охранителят на училището, който обаче също не е видял инцидент.

Третокласничката не е разпознала нападателя си.

По думите ѝ тя е била изритана в началото на третия час, когато е помолила да отиде до тоалетна. Забавила се 10-ина минути, а след като се върнала, не е съобщила за инцидент. Споделила за него на класния си ръководител едва час по-късно.

Снимка: bTV
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев