Ремонти за над 50 000 лева са извършени през 2016 година в областната болница в Сливен

Областна болница "Д-р Иван Селимински " Сливен
20.03.2017 / 17:01

През 2016 година в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен са извършени ремонти ремонти за над 50 000 лева, информира Дарик. Направено е освежаване на отдавна ремонтирани помещения и цялостен ремонт на едно отделение.

„Целта е подобряване на условията за работа и прием на пациентите в тези звена“, съобщиха от ръководството. В дейностите са вложени собствени средства на болницата.

Извършен е ремонт на Отделението по функционална диагностика с подмяна на дограми, ремонт на санитарните възли, поставяне на подова настилка и др. Освежени са всички стаи на Отделението по кардиология и са ремонтирани санитарните възли на Хирургическото отделение.

По инвестиционната програма на МЗ в двора на болницата е изграден първия етаж на нова сграда, в която ще бъдат настанени Отделението по спешна медицина и Кръвния център. След отпускане на средства от министерството предстои довършване на сградата, с което ще се създаде отделение, отговарящо на медицинските стандарти.

В момента се извършва измазване на помещенията в Отделението по психиатрия и довършителен ремонт в сектора на Отделението за ранна рехабилитация и физиотерапия на Сливенски минерални бани.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев