Слави Трифонов се отказа да организира протести пред Народното събрание, но ще излезе да протестира сам

Слави Трифонов и екипа му
28.03.2017 / 21:40

Слави Трифонов няма да организира протести пред Народното събрание, но ще излезе на протест сам, за да изрази гражданската си позиция. „Аз имам своите граждански права и имам право да протестирам“, каза още Трифонов, предаде Дарик.

Вчера от екипа на водещия разпространиха деклaрацията, в която шоуменът дава две седмици на парламента да започне конкретна работа по приемането на решенията от референдума. „Ако за две седмици вие не започнете работа по този въпрос, в началото на третата седмица аз ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да си потърся гражданските права“, предупреди Трифонов.

Малко по-късно от bTV спряха снощното предаване. От съобщение на сайта на медията се разбира, че телевизията вече смята, че политическите пристрастия на водещия се отразяват на работата му за медията и че той е нает, за да прави развлекателно, а не политическо предаване.

Слави Трифонов заяви, че в снощния епизод не е нарушил закона или договорните си отношения с телевизията. Прочетена е само декларацията, която беше разпространена и по медиите. "Снощи това писмо беше моята реакция като гражданин на това, което се случва в държавата. Така че не мога да го определя като нещо друго, освен като това, което е - това е цензура. Спирани са ни други предавания в други телевизии, но се случи и в тази", посочи той.

Снимка: БГНЕС
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев