Трупата на театър „Класика“ изнесе благотворително представление в помощ на талантливи деца от град Сливен

Сцена от спектакъла
20.04.2017 / 21:50

На 20 април в сливенската зала „Зора“ се състоя благотворителен спектакъл "Отвъд мечтаното" в помощ на талантливи деца от Сливен. Режисьор и сценарист на постановката е Соня Келеведжиева.

В новата драма на Соня Келеведжиева открито се говори за трафика на хора като престъпление срещу човешката свобода и като „робството на 21-ви век“, като печеливш престъпен бизнес. На ръба между доброто и злото, между страха и надеждата се движи действието. В центъра на драмата е повратният живот на Мила и семейството й, на Виктория и сина й. Всичко започва с любов и завършва... с любов. Зрителите бяха потопени в един колкото реален, толкова и измислен свят, в който поставени на дискусия са вечните проблеми: родители – деца, робство – свобода, отчаяние – надежда, спасение, вяра и любов. Превъплъщенията на актьорския състав от „Класика“ при ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ помогнаха на зрителите да надникнат отвъд мечтаното, да ги накарат да повярват в победата на любовта и доброто в света на моралната разруха.

След няколко дни трупата на театър „Класика“ заминава за Бургас, където ще участват в театрален фестивал с тази пиеса. Да им пожелаем успех!

Още снимки от новината

...
Сцена от спектакъла
Сцена от спектакъла
Сцена от спектакъла
...
...

 

Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев