Мечка влезе с взлом в автомобил и се заключи

Мечка в автомобил
15.05.2017 / 14:33

90-килограмова американска черна мечка (барибал) успя да нахлуе в автомобил във Вирджиния и да се заключи. Дотук историята вече е достатъчно невероятна, но съвсем не приключва – усетило се в капан, животното започнало да натиска клаксона и не спряло, докато не било освободено.

Забавната случка станала в окръг Роаноук. Собственикът на колата – Райън Маккланан, и семейството му били събудени от клаксона в ранни зори. Извиканите на мястото полицаи били слисани от гледката.

Мечката подушила дребни лакомства, затова нахлула в незаключената кола. При опита си да излезе, тя нанесла известни щети на интериора, съобщиха от полицията във „Фейсбук“.

Развръзката дошла, когато униформен отворил задната врата на колата, а мечката излязла и избягала в гората.

„Винаги заключвайте колите си – не само крадци проникват в тях“, съветват от полицията.

Нападенията на мечки над лична собственост са не са рядкост във Вирджиния, затова местните измислят всякакви хитроумни начини да се предпазят от тях.

Жители на близкия град Салем разпространиха видео на доказалия се ефективен начин за предпазване на кофи за боклук от набези – смееща се кукла клоун. На кадрите се вижда как животното се приближава, проучва кофата и се опитва да я събори, за да разпилее боклука. Тогава обаче се задейства куклата и животното побягва.

Източник: bTV
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев