Илия Царски печели планинско „Българка”

Награждаване
04.06.2017 / 17:48

Илия Царски стана пръв в генералното класиране на Планинско изкачване "Българка 2017". Той спечели първото място с време 7.40.95. След него се нареди Христо Манолов с време 7.41.72, а трети остана Юлиян Телийски с време 7.47.76.

В Клас НС1 първи е Илия Царски от АСК Автоцар Рали, втори Христо Манолов от АСК Боила, а Георги Георгиев от АСК Скорпион е трети. В Клас НС2 № 1 е Юлиян Телийски от АСК Дунев Рейсинг. № 2 е Ивелин Йотков от АСК БМВ Клуб България и № 3 е Георги Василев от АСК Дианел Рейсинг.

В Клас НС3 №1 е Стефан Стоев от АСК АРА-Моторспорт, №2 е Косьо Йорданов от АСК Ефко Рейсинг и №3 е Виторио Попов от АСК СКорпион.

В Клас НС4 първи се нареди Йордан Тодоров от АСК Джордан Рейсинг, следват съотборниците му Александър Димитров и Ерменко Ерменков.

В Клас НС5 № 1 е Павел Шенков от АСК Вромос Жакен, №2 е Николай Ганев от от АСК АРА-Моторспорт, а №3 е Кирил Стаматов от АСК Елена Тийм.

В Клас RС4 на първо място се класира Димитър Божилов от АСК Дунев Рейсинг, втори е Дилян Станков от АСК Булсим, а трети Динко Иванов от АСК Стара Загора.

В Клас RС5 победител е Павлин Русев от АСК Булсим, след него се наредиха Петър Христозов от АСК Стара Загора и Марин Панайотов от АСК Булсим.

В отборното класиране първи са АСК Дунав рейсинг“, втори – „Джордан рейсинг“,, трети - АСК Ара Моторспорт.

Още снимки от новината

Планинско рали "Българка"

 

Източник: Дарик
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев