Новият началник на РС “ПБЗН”- Ямбол е комисар Кольо Гяуров

Кольо Гяуров
21.06.2017 / 15:29

Със заповед на министъра на вътрешните работи Главен инспектор Кольо Гяуров е временно преназначен на ръководна длъжност директор на РД „Пожарна безопасност и защита на населението” – Ямбол, със специфично наименование «Комисар». Той беше представен на състава на Регионалната дирекция от директора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” от главен комисар Николай Николов.

Комисар Кольо Гяуров е роден през 1973 г. в Елхово. Средното си образование завършва в Техникум по строителство - Стара Загора, а през 2002 г. придобива магистърска степен във ВИПОНД-МВР-София, Факултет „Пожарна и аварийна безопасност“. В системата на МВР е от септември 1999г.

Започнал е като инструктор I степен в група „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност“ на РСПАБ-Ямбол и е преминал през всички нива на израстване до началник на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението “-Ямбол при ГДПБЗН-МВР, през 2014 г.

Източник: Дарик
Снимка: ОДМВР Ямбол
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев