Падна изолацията на чисто нов саниран блок от държавата по европейска програма

...
28.07.2017 / 10:15

Изолацията на саниран от държавата блок в севлиевския квартал „Митко Палаузов“ се откърти след силна буря в града. Сградата под №1 е ремонтирана по Националната програма за енергийна ефективност преди около година, а поръчката е на стойност над 1.6 млн. лв., става ясно от сайта на Българска банка за развитие, която финансира всички проекти по програмата. Фирмата изпълнител на ремонта е „Феникс Билд“.

„Внимавайте на коя фирма се доверявате да извърши външна изолация на апартамента Ви. Ситуация от днес в Севлиево, след буря. Много технически грешки има при изпълнението на изолацията! Но добре,че има поне един климатик, иначе цялата изолация пада”, пишат възмутени граждани в социалната мрежа Facebook.

Ремонтът на сградата включвал хидроизолация на покрива, подмяна на козирките над терасите с нови хидропанели, улуци и покривни ламарини. На покривното пространство е поставена хидро- и топлоизолация. Монтирана е 5-камерна дограма и цялостно остъкляване. Почти всички тераси са усвоени към жилищната част. Сменено е вътрешното осветление на общите части с енергоспестяващи лампи и всички общи части са боядисани. Входните врати са с алуминиев профил с прекъснат термостат. На фасадата е поставена изолация ЕпиЕс – 100 мм и цветна силикатна мазилка.

Източник: pitanka.net
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев