Баща взема наркотици пред детето си в столично заведение

Наркотик
28.08.2017 / 22:12

Баща взема наркотици пред 10-годишното си дете в столично заведение. Скандалният случай е от миналата нощ, а действието се развива в кафе в квартал "Надежда", съобщи bTV. Момчето е останало в заведението през цялата нощ, а полицията не е реагирала, разказва очевидка.

Детето е останало на купона в до 7 ч. сутринта, разказват очевидци. На кадрите ясно личи, че заведението е пълно, а бащата шмърка пред всички, включително и пред детето си. „Чух как детето се оплакваше, че иска да си ходи. Плачеше и молеше баща си да си тръгнат, а той се обърна и му каза, че трябва да е мъж, че всеки мъж би устоял до сутринта, и че ще пие ще шмърка заедно с него, докато той не прецени да си тръгнат”, разказва свидетел. По думите му бащата заплашил детето, че ще му счупи ръцете.

След сигнал до 112, на място идва патрул от Второ районно.Те поговорили с мъжа, изкарали го отвън заедно с детето, но след няколко минути си тръгнали. Бащата се върнал вътре и започнал демонстративно да взема наркотици отново, разказа очевидецът.

На второто позвъняване на тел. 112 не се отзовава никой. Оказа се, че партито продължава и днес, само че при закрити врата. От полицията обясниха, че са получили само един сигнал, при това не за наркотици, а за дете в нощно заведение. Оказва се, че законът не забранява това.

Източник: Дарик
Снимка: ThinkStock/Getty Images
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев