Правителството с идея да закупи смартфони на социално слаби деца у нас, за да не изостават в развитието си

Смартфон
04.10.2017 / 13:01

Правителството обмисля закупуването на смартфони на социално слаби деца у нас, за да не изостават в развитието си.

"Трябва да отговорим на иновациите и в училищата. Да дадем на децата необходимостта, всички вече имат смартфони, мислим за това да набавим такива и на социално слабите деца". Това каза премиерът Бойко Борисов на пресконференция в Евксиноград, съобщи 24 часа.

Ако ГЕРБ падне, добре, падали сме много пъти. Те мислят, че ние ще стоим и да ни бият, и то кой. А виждате, че те са много уязвими. Европа и светът имат толкова по-тежки проблеми. Сега демонстрираме такт, дипломация и спокоен тон на Балканите, заяви премиерът.

Европа и светът имат толкова по-тежки проблеми. Сега демонтстрираме такт, дипломация и спокоен тон на Балканите. Чудовищно купуване на гласове на изборите и този човек твори закони в парламента. Ако беше от ГЕРБ, щяха да го преследват всеки миг Божи.

Колегата Вучич е огорчен от това, което ЕК каза за тях. От дистанцията на времето има различни прочити за войната в Косово. Нашите предшественици гласуваха да приемат Косово. Вчера казах на Вучич, че бъркайки в тази рана, единствения шанс е Сърбия да забрави това, колкото и да е трудно, и да вървят напред. Така Борисов коментира четиристранната балканска среща между премиерите на България, Румъния, Гърция и Сърбия.

Тогава и на нас с Алексис ще ни е по-лесно да говорим с колегите. Тогава в тази рана не трябва да се бърка. Говорих с него и за самолетите, ние търсим варианти да ги плащаме във времето, защото това са милиарди и никак не ни се дават тези пари днес, каза още Борисов.

Утре или вдругиден ще се върнат лицензиите на Дунарит и на Емко, това ми каза Караниколов, съобщи Борисов.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев