С журналистика и телевизионерство мисли да се занимава Антон Тодоров след като напусна парламента

Антон Тодоров
11.10.2017 / 14:51

Министър-председателят Бойко Борисов държал Антон Тодоров да остане в парламента, каза пред журналисти самият Тодоров след като беше гласувана неговата оставка.

„Премиерът изключително много държеше да остана в парламента. Разбирайте желанието ми да напусна Народното събрание като опит за друг морал в политиката, колкото и да звучи помпозно”, каза бившият вече депутат.

Според Тодоров срещу него се е разгърнало активно мероприятие. Няма да позволя моето име и това, което ми беше вменено, да се превърне в тегоба на ГЕРБ, тези хора не го заслужават, обясни той.

Премиерът беше категорично против да подавам оставка, двамата обсъждайки, решихме, че може би онази фраза за столчето не е била толкова на място, коментира Тодоров. Той посочи, че това се е превърнало в знаме, в пропагандистки мотив, на базата на който да се иска оставка на може би най-успешното управление за тези 28 години преход. Знам, че в устата на автора на "Шайка" това звучи сигурно странно, но вие трябва да научите и този урок - човек може да се променя и, ако го прави аргументирано, той би могъл да си промени и мнението, и отношението към някои хора, добави той.

"Аз обикновено съм тълкуван като доста голям темерут, такъв съм по характер", каза Антон Тодоров, но добави, че никога не лъже и се справя с хората, които смята за врагове по подобаващ начин.

"Сега известно време ще се позанимавам с моята основна дейност, тя е, колкото и странно да ви звучи, журналистика, телевизионерство", каза Тодоров и посочи, че има няколко предложения за предавания, които ще обмисли с премиера.

Източник: Дарик
Снимка: БГНЕС
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев