До 31 октомври избираме любимо дърво в конкурса "Дърво с корен 2017"

...
24.10.2017 / 16:23

7 дни остават до 31 октомври, когато приключва гласуването за избор на любимо и на най-интересно вековно дърво в двете категории на конкурса "Дърво с корен 2017".

Всички приятели на природата могат да се запознаят с най-вълнуващите истории и дървета в конкурса, избрани от журито за участие във втория етап, който ще излъчи и участника от България в конкурса "Европейско дърво на годината" през 2018 г.

Той ще бъде избран измежду 10-те дървета в категория "Дърво с корен 2017" чрез най-много събрани гласове.

Други 3 прекрасни дървета в категория "Вековните дървета говорят" ще определят кое е най-интересното вековно дърво, отново с помощта на гласовете на разгледалите историите и посочили впечатлилото ги най-много.

Страницата за гласуване в двете категории се намира на адрес: goo.gl/PE6eHh

След като подадете глас за избрано дърво трябва да го потвърдите чрез изпратената по ел.поща връзка. Само така той ще бъде признат и отчетен.

През последните 4 дни от гласуването броят на подадените гласове ще бъде скрит, за да запазим елемента на изненада при обявяване на победителите през м. декември тази година.

Споделете с близки и приятели и помогнете да популяризираме тези прекрасни дървета и техните истории, и да изберем любимците в двете категории!

Всички те заслужават повече хора да научат за тях и да не пропускат да се отбият и ги посетят при пътуванията си сред красивите български градове и природа.

 

За допълнителна информация:

Любомира Колчева

bepf@bepf-bg.org

мобилен: 0882 620 948

 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев