Среща под надслов „10 години в Европейския съюз и председателството на България на Съвета на ЕС 2018“ се проведе днес в зала „Май“

..............................................
15.11.2017 / 16:02

Среща под надслов „10 години в Европейския съюз и председателството на България на Съвета на ЕС 2018“ се проведе днес в зала „Май“ . Тя се организира от НЧ „Ангел Димитров 1937“ гр. Сливен, с любезното съдействие на Областна управа Сливен, Община Сливен и Европейски информационен център. Целта беше да се отчетат предимствата и възможностите на страната ни с членството си в Европейския съюз. С мултимедийна презентация, представена от Даниел Бойчев – експерт от Областен информационен център, бяха разгледани точките, свързани с приетата от правителството работна програма за 2017 г. на Република България за Европейския съюз. Беше разгледано и предстоящото Българското председателство, което ще обхване 181 дни в периода януари-юни 2018 г. и ще премине под мотото „Съединението прави силата“.

Музикален поздрав към присъстващите отправиха група „Читалищни славеи“ при сдружение „Читалища“ – Сливен.

Във фоайето на галерия „Май“ бяха изложени и много от рисунките на деца от сливенски училища, които илюстрираха членството на страната ни в Европейския съюз.

Още снимки от новината

..............................................
..............................................

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев