Грейна коледната украса и в Ямбол

Ямбол - коледна украса
12.12.2017 / 09:40

Миналата вечер бяха запалени светлините на коледната украса на централния площад в Ямбол, съобщава Дарик. За предпразничната атмосфера са експонирани изцяло нови композиции от коледни фигури и светлинни ефекти. Десет-метровата Кавказка ела пред сградата на общината е украсена със сребристи и сини декоративни елементи.

Основен акцент е композицията от внушителни фигури на Дядо Коледа и Снежанка, допълнени от шейна с еленски впряг и декоративни подаръци под елхата. Още през деня празничната изненада за ямболлии бе посрещната с много усмивки и настроение, и стана обект на многобройни фото сесии от преминаващите граждани. Централната позиция в композицията е на шейната, в която всеки желаещ може да седне и да се снима за спомен.

Новост тази година е и допълнителната украса пред входа на Зрителната зала на общината, в която се провеждат множество концерти и събития в навечерието на коледните и новогодишните празници. Светеща елха с два снежни човека е другата фигурна композиция, която рамкира празничната украса на целия площ в града.

По традиция, коледното настроение е пренесено и в други части на града, като основните пътни артерии са украсени с разнообразие от светещи елементи.

Още снимки от новината

..............................................

 

Снимки: Община Ямбол
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев