Дъжд и мъгла затрудняват движението по пътищата в област Сливен

Пътна обстановка в област Сливен
29.12.2017 / 09:39

Дъжд и мъгла затрудняват движението в Сливенска област. Пътните настилки навсякъде са мокри, видимостта е намалена, съобщиха за Радио „Фокус“ – Сливен от областно „Пътно управление“. Проходите Вратник и Твърдишки и пътят Сливен – Стара река са забранени за МПС над 10 т. Котленски проход е отворен за всички моторни превозни средства. Няма въдени други ограничения по пътищата на територията на област Сливен.

Трафикът в сливенския участък на АМ „Тракия“, по Подбалканския път, пътят Нова Загора – Сливен – Бургас, Ямбол – Сливен и Нова Загора – Раднево е натоварен. Камери за видео наблюдение са разположени в районите на селата Подслон и Съдиево и на изхода на Нова Загора в посока София. В района на село Крушаре, по пътя Сливен – Ямбол, и на разклона за село Камен има засилено полицейско присъствие.

В област Ямбол движението по път III-7008 Елхово – Изгрев от км 2+440 до км 2+560 е ограничено поради компрометирано експлоатационно състояние на дървен мост над р. Тунджа.

Движението се осъществява по изграден обходен път до моста с ограничение на скоростта до 30 км/ч. Движението по пътя Ямбол – Роза от км 3+100 до км 9+700 се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка.

Движението по пътя Каменец – Стефан Караджово от км 24+600 до км 39+300 се осъществява двупосочно в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка.

Движението по пътя Малък Манастир – Голям Манастир от км 18+059 до км 18+127 се осъществява в една лента поради пропаднала настилка и пропаднал насип. Срок до 31.12.2017 г.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев