Прокуратурата в Котел с нов шеф - Александър Добрев

.........
17.01.2018 / 12:04

Районната прокуратура в Котел е с нов шеф. Това е прокурор Александър Добрев. Той бе избран от ВСС в края на 2017 година, съобщава slivenpress.

Александър Добрев е на 46г. Той е завършил юридическото си образование в Технически университет – Варна през 1997г. Добрев има 3 - годишен опит като съдия – изпълнител към Окръжен съд - Сливен и 2 -годишен опит като следовател при Окръжната следствена служба в гр. Търговище. Работи като прокурор от 2006 г., когато е назначен в Районна прокуратура – Търговище. От 18.09.2017г. изпълнява функцията на административен ръководител на прокуратурата в Котел, след което бе избран, след проведен конкурс от ВСС.

Районна прокуратура – Котел е прокуратура, обслужваща района на Община Котел, която включва 22 населени места с 19 390 жители, като основна група престъпления, които характеризират криминогенната обстановка са кражбите и незаконната сеч на дърва от горския фонд.

В Районна прокуратура – Котел работят общо двама прокурори.

Прокурор Добрев се срещна с Апелативния прокурор на Бургас – г-н Любомир Петров, за да го запознае с визията си за бъдещата работа. Г-н Петров пожела на Александър Добрев здраве, спорна работа и успех.

Снимка: slivenpress
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев