Възстановиха движението по магистрала "Тракия" от Карнобат до Бургас

Пътна обстановка в България
27.02.2018 / 10:43

Снегът и силният вятър продължават да създават проблеми в много части на страната. Няма бедстващи хора, на всички, които са подали сигнали, им е оказана помощ.

От АПИ съобщават, че е възстановено е движението на всички моторни превозни средства по АМ "Тракия" в участъка Карнобат - Бургас.

Възстановено е движението на камиони над 12 тона в двете посоки по АМ "Хемус" на територията на област София. Трафикът се осъществява по етапно и се регулира от Пътна полиция.

Възстановено е и движението на тежкотоварни МПС над 12 тона в двете посоки по път I-4 Шумен - Ябланица.

Възстановено е и движението на всички МПС по път III-208 от разклон Ветрино до гр. Провадия, в област Варна, както и по път III-6009 в участъка разклон Миролюбово - Изворище от км 0+000 до км 9+100, в област Бургас.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от Интернет страницата на АПИ Ц www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Източник: БТА
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев