Публична изява по проект "Твоят час” в ОУ,,Юрий Гагарин” - Сливен

.........
31.03.2018 / 20:58

На 30.03.2018 г. в ОУ "Юрий Гагарин” се проведе заключителна публична изява на групи за занимания по интереси, по проект "Твоят час“. Изявата беше посветена на патронния празник на училището 12 април, Световния ден на авиацията и космонавтиката и 57 години от полета на Юрий Гагарин в Космоса. В нея участваха:

1. Група "Работилница-творилница“ - р-л г-жа Соня Кирова

2. Група "Обучение чрез въображение“ - р-л г-жа Диана Стоянова

3. Група "Изобразително изкуство“ - р-л г-жа Мирослава Кирова

4. Група ,,Млад журналист“ - р-л г-жа Генка Георгиева

5. Група ,,Празници на етносите в България“ - р-л г-жа Зарина Янкулова

6. Група ,,Клуб Възрожденци“ - р-л г-жа Катя Чанкова

Гости на тържеството бяха: г-н Стоян Марков - зам. кмет икономическо развитие, г-жа Димитринка Петкова - зам. Областен управител, г-жа Диана Дякова - Старши експерт в РУО Сливен, г-жа Галя Илиева - директор на ОУ ,,Ю. Гагарин”, родители, учители и ученици от училището.

Най-малките участници от групи ,,Работилница-творилница“; "Обучение чрез въображение“; "Изобразително изкуство“ представиха в изложба предметите, които са изработили по време на заниманията си и музикалната пиеса ,,Цветовете на дъгата“. С песни и танци, разказваха за цветовете на дъгата. Учениците от група "Млад журналист” представиха поетичен рецитал посветен на Юрий Гагарин. Вълнуващо бе представянето на участниците от клуб "Възрожденци” с избрани епизоди от "Криворазбраната цивилизация”. Своеобразният празник приключи, като всички участници запяха песента ,,Татковина”.

Още снимки от новината

.........
.........
.........

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев